Activăm Viitori Lideri pentru Protecția Naturii la Matinalul Național Radio România Actualități

În data de 28 martie 2024 a avut loc la Brașov, conferința de presă în care anunțam încheierea Proiectului de educație pentru natură și activism de mediu pentru tineri – Activăm Viitori Lideri pentru Protecția Naturii.

Ne-am bucurat că alături de noi a fost și Adrian Cârneciu, reprezentant al Radio România Actualități, care a discutat cu fiecare dintre reprezentanții Propark din cadrul conferinței și cu cei 2 elevi din proiect, de la Liceul Mitropolit Ioan Mețianu din Zărnești.

Iată reportajul care a fost difuzat în dimineața zilei de 4 aprilie, pe postul național Radio România Actualități.

BRAȘOV România zilei de mâine este este pe mâini bune, în ceea ce privește protecția mediului și educația din jurul acestui domeniu atât de sensibil, marcat la nivel mondial de fenomenul încălzirii globale. Aceasta este concluzia, la capătul a trei ani de implementare a unui proiect național la care au luat parte peste 2500 de elevi din nouă localități, dar și cinci administrații de parcuri naturale și naționale. Mai multe despre desfășurarea de forțe numită „Activăm Viitori Lideri pentru Protecția Naturii”, un proiect derulat de Propark – Fundația pentru Arii Protejate, aflăm mai multe din reportajul lui Adrian Cârneciu