Liceul Colegiul Tehnic ”Mihai Bravu” din București, în tabăra Viitori Lideri

O nouă tabără cu tinerii viitori lideri pentru protecția naturii a avut loc în perioada 17-21 august 2022, în destinația ecoturistică Tușnad, cu elevii din București.
 
Activism civic, conservarea naturii, educație pentru natură, arii protejate, vizite în zone deosebite și experiență practică, cu pământ, apă, pădure, păsări, insecte; lucru în echipă, armonizare și cooperare în loc de competiție. 
 
În tabăra de la Tușnad am discutat și experimentat activismul civic și o sesiune foarte interesantă (și complexă) despre arii protejate: ce este o arie protejată și cum ne putem implica în conservarea naturii.
 
De asemenea am vizitat ariile protejate Lacul Sfânta Ana și Tinovul Mohoș – această rezervație naturală de tip floristic și faunistic. Toate acestea pentru a vedea cum stau lucrurile în teren și să ne bucurăm de natura superbă și specială a acestor destinații ecoturistice.
 
Vrem să mulțumim pentru implicarea și susținerea oferită de Organizaţia GeoEcologică „ACCENT” GeoÖkológiai Szervezet!
 
Proiectul „Activăm viitori lideri pentru protecția naturii” este realizat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.educatieecologica