Inaugurare spațiu tematic – la Liceul „Simion Mehedinți”

Proiectul nostru național „𝘼𝙘𝙩𝙞𝙫𝙖̆𝙢 𝙫𝙞𝙞𝙩𝙤𝙧𝙞 𝙡𝙞𝙙𝙚𝙧𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙥𝙧𝙤𝙩𝙚𝙘𝙩̦𝙞𝙖 𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙞𝙞” merge mai departe odată cu lansare spațiilor tematice din liceele partenere.
La sfârșitul lunii aprilie 2023 tinerii de la liceul Liceul „Simion Mehedinți”, Vidra au putut fi primii care au instalat și utilizat, în clădirea lor, spațiul dedicat parteneriatului cu Parcul Natural Putna Vrancea.
Acesta va fi locul lăsat moștenire, din generație în generație, elevilor din Vidra pentru a fi permanent conectați cu Parcul.
Ecranul interactiv, customizabil, este un instrument de învățare inovator și facil. De asemenea, el poate reprezenta un mod foarte rapid de a semnaliza diverse evenimente sau chiar incidente care se întâmplă în comunitate sau parc.
La evenimentul de inaugurare au fost prezenți elevii din grupul de lucru, cei care au ajutat la crearea acestui spațiu, colegii lor dar și reprezentați ai Parcul Natural Putna Vrancea și profesori și reprezentați ai liceului.
Proiectul face parte din strategia de abordări de management a Propark-Fundatia pentru Arii Protejate – prin care acordăm suport pentru parcurile naționale și naturale, din România, în creșterea capacității programelor de educație pentru natură.
🗒 Proiectul „Activăm viitori lideri pentru protecția naturii” este realizat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.educatieecologica.