ESCAPE TENT – un instrument de educație pentru natură

Escape-Tent – Earth Craft – the final battle – este un instrument pe care l-am dezvoltat și testat în ultimul an și care se adresează copiilor ce doresc să își aducă o contribuție în salvarea Planetei Pământ. Face parte din proiectul 𝐴𝑐𝑡𝑖𝑣𝑎̆𝑚 𝑉𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖 𝐿𝑖𝑑𝑒𝑟𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑃𝑟𝑜𝑡𝑒𝑐𝑡̦𝑖𝑎 𝑁𝑎𝑡𝑢𝑟𝑖𝑖 și îl folosim în multe evenimente cu publicul larg.
Povestea ESCAPE TENT te conduce, prin joacă dar și foarte multă atenție și lucru în echipă, prin mai multe probe astfel încât, la trecerea prin laboratorul profesorului Desmond fiecare participant trebuie să găsească indicii pentru a rezolva enigmele.
Ne dorim ca acest instrument să fie unul folositor parcurilor naturale și naționale din România, care doresc să își îmbogățească portofoliul de educație pentru natură. De asemenea, este un model despre ceea ce poți face în ariile protejate.
Pozele de mai jos sunt de la Brașov Marathon, din 13-14 mai, când mai multe echipe de copii au trecut pe la cortul de aventură.
📸 Fisheye.ro
Proiectul „Activăm viitori lideri pentru protecția naturii” este realizat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.educatieecologica