Liceul T. Mitropolit Ioan Metianu din Zărnești în tabăra Viitori Lideri

Ultima tabără din cadrul proiectuli 𝐴𝑐𝑡𝑖𝑣𝑎̆𝑚 𝑉𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖 𝐿𝑖𝑑𝑒𝑟𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑃𝑟𝑜𝑡𝑒𝑐𝑡̦𝑖𝑎 𝑁𝑎𝑡𝑢𝑟𝑖𝑖, a avut loc în perioada 14-18 august 2023, la Tușnad. Dedicată elevilor de la Liceul T. Mitropolit Ioan Metianu din Zărnești, aceștia, împreună cu alți elevi din Hațeg și Brașov au beneficiat de zile pline de educație pentru natură, prin joc și cooperare, ghidați de trainerii noștri – Elena Lupoaea-Petrea și Alexandru Bulacu.
Jocuri de intercunoaștere, informații prețioase despre ariile protejate și ce pot face ei, tinerii, pentru a înțelege mai bine nevoile societății și ale naturii, de acum. Ce pot face ei, în viitor. Excursie la Rezervația Lacul Sf. Ana și Tinovul Mohoș și întâlnire și discuție cu directorul acestei rezervații. Dezbatere publică. Lucru în echipă. Și multe alte lucruri interesante s-au întâmplat în aceste zile pline de soare, de la Tușnad.
Proiectul „Activăm viitori lideri pentru protecția naturii” este realizat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.educatieecologica